Stiri de ultima ora

Victor Piţurcă a dat prima lovitură! Omul dat afară de Gigi Becali va ajunge la Craiova

Victor Piţurcă a dat prima lovitură! Omul dat afară de Gigi Becali va ajunge la Craiova
Sport
Victor Piţurcă a fost prezentat joi de Universitatea Craiova , iar vineri s-ar fi înţeles cu Marian Lupu, fostul preparator fizic al FCSB -ului. Conform Fanatik , Marian Lupu a ajuns la un acord cu echipa din Bănie şi va începe imediat să lucreze alături de Bărbuţ şi Cicâldău. Piţurcă îşi va începe mandatul la 1 septembrie.Marian Lupu şi Victor Piţurcă au mai lucrat împreună între 2002 şi 2004, la FCSB, dar şi în 2008, la Campionatul European din Austria şi Elveţia. Conform sursei citate, Piţurcă l-a contactat pe Lupu imediat după ce a semnat cu Craiova. Noul manager ar Craiovei a anunţat încă din ziua 1 că vrea să controleze absolut tot la echipă.

Marian Lupu a fost dat afară de Gigi Becali pe 29 iulie, după eşecul cu FC Botoşani , scor 2-0. În acel meci, Dennis Man s-a rupt după numai 16 minute, iar Becali şi-a ieşit din minţi: "Eu cred că echipa e distrusă, e o uzură care se întâmplă de mai multă vreme datorită preparatorului fizic. Eu cu Ilie am vorbit, mie îmi spunea. Băi Gigi, băi vezi că nu ai preparator. Colaboratorii au spus că nu are legătură preparatorul, ci antrenorul. Acum a ieşit totul la iveală: s-a distrus echipa! O să pun la punct totul. De mâine, nutriţionist, preparator fizic şi mai multe lucruri care se vor lua la echipă", a spus Becali, la Digi Sport.

Infirmeria FCSB-ului e în continuare aprope plină. Dragoş Nedelcu, Ioan Hora, Marko Momcilovic, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt accidentaţi în acest moment.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus