Stiri de ultima ora

Veste bună pentru stelişti! VIDEO | Anunţul făcut despre stadionul Ghencea

Veste bună pentru stelişti! VIDEO | Anunţul făcut despre stadionul Ghencea
Sport
Preşedintele CNI a anunţat că stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf din Capitală ar urma să fie reabilitate în proporţie de 70% până la sfârşitul anului, astfel încât, în mai 2020, să poată avea loc antrenamentele pentru Campionatul European.

Într-un filmuleţ postat de Asociaţia Steliştilor 1947, aceştia au surprins câteva imagini cu lucrările care au loc la arena Stelei, menţionând că "în Ghencea se lucrează non-stop".

„Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf - cele trei stadioane sunt contractate, în prezent am depus documentaţia penru autorizaţia de construire şi de demolare şi vom începe execuţia. Preconizăm până la sfârşitul anului un stadiu mediu de 70 la sută iar sumele sunt alocate şi în mai 2020 să poată avea loc meciurile de antrenament”, a declarat, marţi, preşedintele Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), Manuela Pătrăşcoiu.

Potrivit ProSport, UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020 pentru că guvernul României şi-a încălcat absolut toate angajamentele, pierzându-şi astfel credibilitatea. Forul continental a decis să nu mai rişte şi a închiriat alte baze de pregătire. Este o măsură de siguranţă luată pentru că la Nyon nu mai există convingerea că Steaua, Dinamo şi Rapid vor fi gata în timp util. UEFA a optat pentru baza din Berceni a FCSB , pentru baza Mogoşoaia a FRF şi, spun sursele ProSport, pentru stadionul Concordia din Chiajna .

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au dat, marţi, raport favorabil bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP). Bugetul alocat MDRAP este de 5.223.510.000 lei, în descreştere cu 2,41 faţă de 2018.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus