Stiri de ultima ora

Unde se vede meciul România - Portugalia, finala Campionatului European de tenis de masă din Nantes

Unde se vede meciul România - Portugalia, finala Campionatului European de tenis de masă din Nantes
Sport
Finala Campionatului European de tenis de masă, România - Portugalia, e programată azi, de la ora 14:00 (ora României), în Sala Metropolitană din Nantes, Franţa. Elevele lui Viorel Filimon pornesc din postura de favorite şi mai au doar un obstacol pentru a-şi păstra titlul continentatl adjudecat contra Germaniei, în urmă cu doi ani. Portugalia se află pentru prima dată într-o finală de European pe echipe.

România - Portugalia va fi transmis în România de canalul TV Look Sport , iar pe internet de www.ettu.org, secţiunea Laola TV. "Fetele au mers foarte bine şi au un mental puternic. Au eliminat presiunea dată de statutul de campioane europene şi au reuşit să ia pas cu pas fazele competiţiei. Avem sportive de concurs care izbutesc la masă să scoată din ele cea mai bună versiune în funcţie de adversară. Aşa sper că va fi şi duminică, în finală", spune Cristi Romanescu, preşedintele FRTM.

România a trecut în semifinale de Polonia, scor 3:1, în timp ce Portugalia a învins cu acelaşi scor Ungaria. În sferturi, adversarele tricolorelor de azi au produs marea surpriză, răpunând Germania.

Portugalia are în componenţă două jucătoare de origine chineză. Yu Fu este cea mai cunoscută sportivă din lot.

Viorel Filimon va alege trei jucătoare din cele cinci pe care le are în lot: Eliza Samara, Dana Dodean, Bernadette Szocs, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu.

Fetele stau la hotelul Novotel şi parcurg distanţa până la sală în aproximativ 15 minute, cu un microbuz trimis de organizatori.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus