Stiri de ultima ora

Un complex sportiv a "înflorit" în judeţul Constanţa. A costat 9 milioane de euro şi face parte dintr-o comună cu 14.000 de locuitori

Un complex sportiv a înflorit în judeţul Constanţa. A costat 9 milioane de euro şi face parte dintr-o comună cu 14.000 de locuitori
Sport
Complexul sportiv "Sf. Nicolae" din comuna Cumpăna din judeţul Constanţa a fost finalizat. Proiectul a fost realizat în conformitate cu normele şi recomandările federaţiilor de profil şi cuprinde un teren de fotbal cu o dimensiune de 105m x 68m, care respectă regulamentul UEFA şi are o capacitate de 850 de locuri în tribune. 

În plus, noua infrastructură sportivă dispune şi de alte spaţii dedicate altor discipline sportive, precum atletism, handbal, volei, baschet şi tenis. 

Din cadrul complexului sportiv "Sf. Nicolae" nu lipsesc sala de conferinţe, sala de mese cu bucătărie, cabinet medical şi 20 de camere pentru a fi cazaţi sportivii. 

Potrivit Digi Sport, valoarea totală a contractului a fost de 14,1 milioane de lei cu TVA (9,3 milioane de euro), iar lucrările pentru ridicarea acestui complex au început în urmă cu doi ani. 

Comunca Cumpănă face parte din judeţul Constanţa şi se află la o distanţă de cinci kilometri de oraşul Constanţa, cu o populaţie de 14.000 de locuitori. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus