Stiri de ultima ora

Ultraşul care a lovit cu scaunul un jandarm pe Cluj Arena avea interdicţie pe stadioane

Ultraşul care a lovit cu scaunul un jandarm pe Cluj Arena avea interdicţie pe stadioane
Sport
Un jandarm este internat în stare gravă la Clinica de Neurologie din Cluj după ce, aproape de finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Hermannstadt, un suporter i-a aruncat un scaun în cap. Potrivit telekomsport.ro , ultraşul care l-a rănit pe jandarm era interzis de jandarmerie pe stadioane. Respectivul suporter riscă până la 3 luni de închisoare, conform legii 4 privind prevenirea şi combaterea violenţelor în cadrul competiţiilor sportive.

FC Hermannstadt a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa de eşalon secund Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1. Pe final meciul a fost întrerupt câteva minute, după ce un spectator a pătruns pe teren. Jandarmii prezenţă la meci l-au scos de pe teren, dar în scurt timp şi alţi suporteri au coborât din tribune. În timp ce jandarmii încercau să scoată suporterii de pe teren, un ultraş din tribune a aruncat în direcţia jandarmilor cu un scaun rupt din tribune. Unul dintre jandarmi a fost lovit în cap cu scaun aruncat.

Potrivit telekomsport.ro, ultrasul care a pătruns pe teren era interzis de Jandarmerie. Acesta a intrat pe gazon prin sectorul rezervat sibienilor. Respectivul suporter riscă până la 3 luni de închisoare sau amendă, conform legii 4 privind prevenirea şi combaterea violenţelor în cadrul competiţiilor sportive.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus