Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ: Viiitor incert pentru fotbalistul FCSB pe care sponsorul echipei îl vrea în continuare la echipă. Anunţul lui Mihai Stoica: "E la final de contract"

ULTIMA ORĂ: Viiitor incert pentru fotbalistul FCSB pe care sponsorul echipei îl vrea în continuare la echipă. Anunţul lui Mihai Stoica: E la final de contract
Sport
Contractul lui Teixeira cu FCSB expiră la finalul sezonului şi, momentan, viitorul său este incert în ceea ce priveşte cariera de fotbalist. MM a spus că, cel mai probabil, acesta se va stabili între viitorul antrenor al FCSB şi experimentatul fotbalist. Edi Iordănescu este favorit să preia banca tehnică a roş-albaştrilor, după ce aceasta va fi eliberată de Mihai Teja, după meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului."Teixeira e la final de contract. Cred că va discuta cu viitorul antrenor şi vor lua decizia împreună", a spus Mihai Stoica, miercuri seara, la DigiSport.Teixeira a semnat cu FCSB în 2017 şi de atunci a strâns 68 de meciuri, şapte goluri şi patru pase decisive în tricoul roş-albaştrilor. Portughezul e jucătorul despre care Gigi Becali, omul cu banii de la FCSB, a dezvăluit că sponsorul roş-albaştrilor a cerut să-i fie prelungit contractul în noiembrie 2018, când s-a semnat o nouă înţelegere între City Insurance şi FCSB."Lui Teixeira îi prelungim contractul pe încă un an. Sponsorul de pe tricou ne-a cerut să prelungim. Sponsorul va plăti. Noi luăm 3 milioane de la sponsor dacă mergem în Champions League , două milioane dacă ajungem în grupele Europa League . City Insurance are conducere stelistă şi a zis că dacă prelungim contractul lui Teixeira ne dă 100.000 de euro. Dacă asta e pofta lor, au plătit pentru ea. Au plusat şi la bonusuri şi la tot", a zis Gigi Becali la DigiSport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus