Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ | Un nou transfer între Viitorul şi FCSB! Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu fotbalistul: "Eu zic că m-am înţeles"

ULTIMA ORĂ | Un nou transfer între Viitorul şi FCSB! Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu fotbalistul: Eu zic că m-am înţeles
Sport
FCSB îşi continuă campania de transferuri prin aducerea lui Bradley de Nooijer, de la Viitorul : "Am trimis şi eu emisari, ca să-l convingă pe băiat. Eu zic că m-am înţeles. Da, cred că vine", a declarat finanţatorul FCSB, pentru DigiSport. 

500.000 de euro! Aceasta este suma, potrivit surselor ProSport, pentru care “Regele” este dispus să renunţe la fotbalistul care a bifat o selecţie pentru reprezentativa Olandei U-17.

În cazul în care transferul s-ar realiza, Bradley de Nooijer ar urma să se lupte pentru un post de titular cu Junior Morais şi Marko Momcilovic. Alexandru Stan nu intră în această ecuaţie.

În vârstă de 21 de ani, Bradley de Nooijer a ajuns în 2017 la FC Viitorul, de la Dordrecht. Olandezul s-a impus rapid la Viitorul, stilul lui Gică Hagi fiind unul care îl avantajează. Este poreclit "Flash" pentru viteza sa. Mai are contract cu Viitorul până în 2021.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus