Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ: Probleme mari pentru un fotbalist important al Craiovei! Patronul echipei a dezvăluit: "De două zile e internat în spital, la terapie intensivă!"

ULTIMA ORĂ: Probleme mari pentru un fotbalist important al Craiovei! Patronul echipei a dezvăluit: De două zile e internat în spital, la terapie intensivă!
Sport
Dezvăluirea lui Rotaru a venit în contextul în care a declarat că lipsa de rezultate din ultima vreme a venit şi pe fondul problemelor medicale pe care le-au avut şi le au în continuare unii dintre cei mai imporanţi fotbalişti ai Craiovei. Omul cu banii din Bănie a spus că Alex Cicâldău este internat de două zile în spital.Patronul Craiovei spune că Cicâldău s-a simţit rău după meciul cu Viitorul şi medicii au descoperit că are enterocolită: ”Cicâldău a jucat cu enterocolită, nu ne-am dat seama în timpul meciului de la Viitorul, el e internat de două zile la terapie intensivă. După meci, imediat, a plecat la terapie intensivă”, a dezvăluit Rotaru, la Telekom Sport.Cicâldău a marcat de patru ori şi a livrat nouă assist-uri în 37 de meciuri jucate în acest sezon în tricoul Craiovei.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus