Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ | Maria Şarapova, OUT de la Roland Garros. Anunţul făcut în miez de noapte

ULTIMA ORĂ | Maria Şarapova, OUT de la Roland Garros. Anunţul făcut în miez de noapte
Sport
"Mă retrag de la Roland Garros, astăzi. Uneori, cele mai bune decizii nu sunt şi cele mai uşoare. Vestea mai bună este că am revenit pe terenul de antrenament şi, încetul cu încetul, recâştig forţa la nivelul umărului. Chiar îmi e dor de tine, Paris. Ne vedem la anul", a transmis Şarapova, printr-o postare InstaStory.

Campioană în 2012 şi 2014 la Paris, Şarapova a jucat o singură dată în ultimii trei ani în turneul din capitala Franţei. În 2018, Masha s-a oprit în sferturi, învinsă net de spaniola Garbine Muguruza, în minimum de seturi (la 2 şi la 1), după un parcurs care a inclus o victorie în faţa favoritei 6, Karolina Pliskova, şi un tur liber în optimi - datorită retragerii Serenei Williams.

Presa din Rusia a lansat zilele trecute o ipoteză-şoc a unei iminente retrageri a fostului număr unu mondial, din cauza multiplelor probleme fizice.

În 2016, Şarapova nu a putut juca la Roland Garros din cauza suspendării dictate în cazul Meldonium, iar în 2017 rusoaicăi i-a fost refuzat un wildcard pe tabloul principal de către Federaţia Franceză de Tenis, la două luni de la revenirea în circuit după ispăşirea pedepsei.

Ediţia 2019 a turneului de la Roland Garros se va disputa în perioada 26 mai - 9 iunie. Lista capilor de serie va fi determinată de rezultatele de la Roma.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus