Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ | Dinamo a transferat din nou! "Câinii" au adus un fundaş de naţională

ULTIMA ORĂ | Dinamo a transferat din nou! Câinii au adus un fundaş de naţională
Sport
Deşi a fost primul transfer al lui Florin Bratu, fotbalistul a avut de aşteptat mai mult timp pentru a putea prinde minute de joc în tricoul alb-roşu. Apărătorul central a avut probleme cu înscrierea la un liceu pentru a-şi continua studiile şi pentru a se definitiva actele de transfer. 

Într-un final, conducerea "câinilor" a rezolvat problema şi e de aşteptat ca Bratu să-l arunce pe teren pe Ehmann: 

"OFICIAL. Marco EHMANN la Dinamo

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial transferul internaţionalului Marco Ehmann (18 ani) la clubul din Ştefan cel Mare. Fundaş central, cu dublă cetăţenie, română şi germană, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).Intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica, Marco Ehmann a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2024.

9 selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A evoluat în această săptămână pentru echipa naţională sub 19 ani a României în meciurile amicale cu Israel, disputate la Mogoşoaia.

20 de partide a jucat Marco Ehman, sezonul trecut, pentru Karlsruher în Bundesliga U19.

2000 este anul naşterii lui Marco Ehmann. Noul jucător dinamovist a împlinit, pe 3 august, 18 ani.

5 este numărul oficial de joc al lui Marco Ehmann pentru sezonul competiţional 2018-2019", se arată în comunicatul clubului din "Ştefan cel Mare". 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus