Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ | Soarta lui Hierro a fost decisă! Ce se întâmplă cu selecţionerul Spaniei: decizia surpriză anunţată de federaţie

ULTIMA ORĂ | Soarta lui Hierro a fost decisă! Ce se întâmplă cu selecţionerul Spaniei: decizia surpriză anunţată de federaţie
Sport
Spania a fost prinsă în hora surprizelor mari de la Campionatul Mondial din Rusia. Ibericii au fost eliminaţi în optimi de Rusia, naţională care s-a oprit sâmbătă seara în sferturi, iar mica „revoluţie” a fost pornită cu selecţionerul.

Conform Federaţiei Spaniole de Fotbal, Hierro a fost cel care nu şi-a mai dorit să continue munca pe care o începuse cu mai puţin de o lună în urmă. Surprinzător, dar conducătorii fotbalului spaniol susţin că Hierro nu a mai dorit nici vechiul său post: „După mulţi kilometri parcurşi împreună, Federaţia Spaniolă de Fotbal şi Fernando Hierro au ales să se despartă odată cu eliminarea de la Campionatul Mondial din Rusia. Ultimul selecţioner spaniol a refuzat, de asemenea, şi revenire pe postul de director sportiv, funcţie ocupată în trecut, şi caută noi provocări în cariera profesională”.

“Federaţia doreşte să-i mulţumească lui Fernando Hierro pentru responsabilitatea asumată înainte de turneul final. Federaţia doreşte să sublinieze profesionalismul de care a dat dovadă şi valorile umane ale unui sportiv extraordinar, căruia îi urează mult noroc”, a transmis federaţia spaniolă.  
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus