Stiri de ultima ora

Turneul Campioanelor 2019, primul meci din Grupa Mov: Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova

Turneul Campioanelor 2019, primul meci din Grupa Mov: Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova
Sport
Elina Svitolina a câştigat greu primul meci de la Turneul Campioanelor. Jucătoarea din Ucraina s-a impus după o oră şi 55 de minute de joc în faţa jucătoarei din Cehia, Karolina Pliskova, scor 7-6, 6-4.

22 afişări

Turneul Campioanelor 2019. Elina Svitolina a câştigat primul meci în faţa jucătoarei Karolina Pliskova

Meciul dintre Karolina Pliskova (27 de ani, nr. 2 WTA) şi Elina Svitolina (25 de ani, nr. 8 WTA) a fost prima partidă din Grupa Mov, acolo unde se află Simona Halep (28 de ani, nr. 5 WTA) şi Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA). Cele două au deschis grupa în ediţia 2019 a Turneului Campioanelor. Primul set a fost unul extrem de disputat. Jucătoarea din Cehia a început bine meciul, a condus cu 2-0, dar Svitolina a egalat, 4-4 la game-uri. Cele două au ajuns la tie-break, iar sportiva din Ucraina a ieşit câştigătoare, după o oră şi patru minute, scor 7-6 (14-12 în tie break).

Actul secund a fost început perfect de Elina Svitolina, cu un break. A ajuns la 2-0, dar Karolina Pliskova a egalat la 2-2 şi a preluat conducerea, 3-2, după 25 de minute din setul al doilea. Ucraineanca a restabilit egalitate la game-uri şi a ajuns din nou în avantaj, 4-3. După 50 de minute, Svitolina a câştigat cu 6-4 şi astfel a triumfat în primul meci de la Turneul Campioanelor.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus