Stiri de ultima ora

Tuchel a făcut anunţul în cazul accidentării lui Neymar! Cât de gravă este problema şi când revine brazilianul pe teren

Tuchel a făcut anunţul în cazul accidentării lui Neymar! Cât de gravă este problema şi când revine brazilianul pe teren
Sport
Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG, a anunţat că este probabil ca Neymar să reintre în următorul meci al francezilor. Accidentarea nu este una gravă, iar brazilianul va reveni la antrenamente în acest weekend.

Neymar s-a accidentat etapa trecută. În meciul cu Bordeaux, 2-2, a deschis scorul în minutul 34, dar în repriza a doua a fost înlocuit, la 20 minute de la reluare. Din investigaţiile efectuate ulterior, a reieşit că accidentarea nu este una gravă, dar problemele la muşchii aductori au necesitat o pauză de câteva zile. Brazilianul nu a fost în teren miercuri seară, în duelul cu Strasbourg, din etapa a 16-a a campionatului Franţei. PSG a făcut 1-1, graţie unui gol marcat de Cavani, după ce adversarii deschiseseră scorul.

După meci, la conferinţa de presă, Tuchel a fost întrebat de situaţia lui Neymar: ”El se va pregăti câteva zile individual, dar se va alătura grupului pentru antrenament vineri sau duminică. Nu este mai grav decât ultima oară, este aproape acelaşi lucru. Dar pentru asta, el nu poate juca contra lui Strasbourg. El trebuie să se odihnească câteva zile".

Următorul meci al lui PSG este programat în Liga Campionilor , marţi. Campioana Franţei se deplasează în Serbia, pentru ultimul duel al fazei grupelor, cu Steaua Roşie Belgrad. Victoria este obligatorie pentru trupa lui Tuchel, pentru a continua în competiţie. Este pe locul 2, cu 8 puncte, iar următoarea clasată, Liverpool, are cu două puncte mai puţin.  
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus