Stiri de ultima ora

Tsoumou, primele declaraţii ca jucător al FCSB! Congolezul nu se sperie de concurenţa cu Gnohere şi Hora

Tsoumou, primele declaraţii ca jucător al FCSB! Congolezul nu se sperie de concurenţa cu Gnohere şi Hora
Sport
Juvhel Tsoumou (28 de ani) aşteaptă cu nerăbdare să debuteze în tricoul FCSB -ului. Congolezul cu cetăţenie germană a dat probe la vicecampioana României şi l-a impresionat pe Bogdan Argeş Vintilă, astfel că a fost păstrat în lot până la finalul acestui sezon.

Este a doua experienţă în România pentru atacant, după cea de la Hermannstadt . Acesta va concura pentru un loc în primul ”11” cu Harlem Gnohere şi Ioan Hora: ”Pentru mine e ca un vis îndeplinit, după ultima perioadă pe care am avut-o, aşa că sunt fericit că am ajuns aici. Eram deja pregătit fizic, dar băieţii m-au ajutat şi ei. Ne luptăm împreună pentru a îndeplini obiectivele. Pentru meciul de mâine sunt gata, mă simt foarte bine şi abia aştept să joc”, a spus Tsoumou, la conferinţa de presă.

Tsoumou nu se sperie de concurenţă şi este gata să-i dovedească antrenorului că merită să fie titular: ”Nu mă aşteptam la acest transfer, şi eu am fost surprins, totul s-a întâmplat foarte repede. Ştiţi ce s-a întâmplat cu vechea mea echipă. Când echipa este completă e foarte bine. La orice club mare există concurenţă şi tocmai de aceea au rezultate bune. Sunt doi jucători buni, care au experienţă, iar pentru mine e foarte bine că fac parte din această echipă. Mie îmi place concurenţa, iubesc fotbalul”, a mai declarat Tsoumou.

Acesta a prefaţat şi duelul cu Craiova de pe ”Ion Oblemenco”: ”Nu sunt antrenorul, joc fiecare sistem. Am jucat şi cu un atacant, şi cu doi. Important e să avem succes ca echipă şi dacă pot ajuta echipa, nu contează câţi atacanţi sunt, unul, doi sau trei. Craiova e o echipă bună. Îmi place să joc împotriva echipelor bune, pentru că îţi poţi arăta calităţile. Sper să câştigăm şi să ne întoarcem cu cele trei puncte. Sunt încrezător că asta se va întâmpla”, a închis Tsoumou.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus