Stiri de ultima ora

"Trei la trei cu oamenii mei" | Noul sezon de baschet 3x3 începe la Constanţa şi se joacă pe muzica lui Junkyard şi Electric Brother

Trei la trei cu oamenii mei | Noul sezon de baschet 3x3 începe la Constanţa şi se joacă pe muzica lui Junkyard şi Electric Brother
Sport
Pe ritmul muzicii şi al mingii de baschet driblate cu intensitate atât jucătorii cât şi spectatorii vor avea parte de un week-end plin de acţiune în ParkLake Shopping Center.

Meciul celebrităţilor, în care vor evolua Lora, Speak, Ionuţ Ghenu, Vlad Munteanu şi Virgil Stănescu, va avea loc duminică după amiază, în timp ce demonstraţiile de slam-dunk, momentele de dans şi majorete precum şi concursurile pentru spectatori vor anima competiţia în ambele zile.Dunkerii Marco Favretto din Italia şi Gediminas Zitlinskas din Lituania, doi dintre cei mai spectaculoşi dunkeri din Europa, se vor duela în mai multe reprezentaţii, atât sâmbătă cât şi duminică.

Fiecare jucător va puncta în clasamentul mondial FIBA 3x3, iar punctele acumulate de jucătorii români contribuie în clasamentul mondial pe naţiuni, care este criteriu principal de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Componentele lotului naţional feminin de baschet 3x3, Gabriela Mărginean, Sonia Ursu şi Ancuţa Stoenescu, alături de Daiana Tănase, vor evolua pentru Ştiinţa Bucureşti şi vor încerca să îşi apere titlul cucerit anul trecut la acelaşi turneu de debut.

Echipe din Serbia şi Grecia alături de cele mai bune echipe româneşti vor fi prezente în turneu la categoria Open Masculin, unde campioana va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Părinţii vor trăi din nou la intensitate maximă partidele de la categoriile baby şi mini, cei mai mici baschetbalişti trăind şi la ediţiile precedente momente de neuitat pe teren.

Concursul Superbet Lucky Shot va oferi spectatorilor şansa să câştige un premiu în bani în valoare de 250 de lei, provocând astfel fanii fenomenului 3x3 să devină chiar ei vedete pe terenul de joc.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus