Stiri de ultima ora

Trei fotbalişti au scăpat de furia lui Gigi Becali şi rămân la echipă! Unul dintre ei are cifre dezastruoase, dar Mihai Teja nu are de ales + se pregăteşte transferul unui mijlocaş

Trei fotbalişti au scăpat de furia lui Gigi Becali şi rămân la echipă! Unul dintre ei are cifre dezastruoase, dar Mihai Teja nu are de ales + se pregăteşte transferul unui mijlocaş
Sport
Sezonul greu prin care trece FCSB l-a determinat pe aprigul Gigi Becali să facă din nou ordine la echipa pe care o finanţează. Conform latifundiarului din Pipera, Junios Morais, Harlem Gnohere şi Cristian Bălgrădean şi-au salvat locul la vicecampioana României. De asemenea, Becali a anunţat că doreşte să mai transfere un nou mijlocaş, pe lângă Răzvan Oaidă, dar şi un fotbalist de la Viitorul . 

FCSB e doar pe locul trei în play-off-ul Ligii 1 Betano şi Becali susţine că titlul e deja al CFR-ului. Se pare că finanţatorul a stabilit deja strategia pentru următoarea perioadă de transferuri, fiind resemnat cu încă un sezon ratat. 

, Becali a anunţat şi fotbaliştii care s-au salvat: "Ce să am cu Morais? Şi-a dat viaţa pe teren. Cu Bizonul ce să am? Şi dacă a ratat ce să am? Bălgrădean rămâne, da", a declarat omul de afaceri la Digi Sport. 

Cel puţin în privinţa lui Junior Morais există mai multe semne de întrebare. Evoluţiile sale sunt mult sub cele de pe vremea când juca la Astra Giurgiu, iar în acest sezon cifrele sale sunt foarte slabe. În 24 de partide jucate în tricoul FCSB, brazilianul a oferit o singură pasă de gol! Totuşi, vicecampionii sunt legaţi de mâini şi de picioare, cel puţin până la revenirea lui Momcilovic, care este încă în recuperare, după o serie de accidentări. 

FCSB va puncta şi la capitolul sosiri. După ce l-a achiziţionat pe Oaidă de la FC Botoşani , jucător care va veni în vară la FCSB, Gigi Becali a anunţat că mai plănuieşte să aducă încă un mijlocaş central, dar şi un fotbalist de la Viitorul, care ar putea fi fundaşul Bradley De Nooijer: "L-am luat pe Oaidă, îmi mai trebuie un mijlocaş. E şi unul de la Viitorul pe care-l vreau, da", a adăugat finanţatorul FCSB. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus