Stiri de ultima ora

Transferul „iminent” de 120 de milioane de euro la Atletico Madrid! Trupa lui Simeone câştigă o bătălie cu Manchester City

Transferul „iminent” de 120 de milioane de euro la Atletico Madrid! Trupa lui Simeone câştigă o bătălie cu Manchester City
Sport
Atletico Madrid este gata să facă unul dintre cele mai scumpe transferuri ale verii. Cotidianul „Marca” susţine că sosirea lui Joao Félix pe Wanda Metropolitano este iminentă, iar transferul ar putea fi anunţat în următoarele ore.

Atletico va plăti aproximativ 120 de milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 19 ani de la Benfica, reuşind astfel să câştige bătălia cu mai multe cluburi mari din Europa, inclusiv cu Manchester City, după cum anunţă publicaţia spaniolă.

Atletico Madrid va plăti, aşadar, cea mai mare sumă din istoria clubului pentru aducerea unui fotbalist Dacă în cazul lui Thomas Lemar, Monaco a păstrat un procent dintr-un eventual transfer, în cazul lui Joao Felix madrilenii vor achita clauza de reziliere care apare în contractul cu Benfica în totalitate.

Diego Simeone, antrenorul echipei, este convins că perla portugheză va putea deveni noul star după plecarea lui Antoine Griezmann.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus