Stiri de ultima ora

Tragedie în handbalul românesc. Cristina Lada Rouă, fost portar al Oltchimului, a murit la doar opt luni după fiica ei

Tragedie în handbalul românesc. Cristina Lada Rouă, fost portar al Oltchimului, a murit la doar opt luni după fiica ei
Sport
Moment cumplit pentru handbalul românesc. Cristina Lada Rouă, fost portar al echipei Chimistul, a murit vineri, 30 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, la câteva luni de la trecerea în nefiinţă a fiicei sale, Alexandra Rouă Teofil.

Drama Cristinei Rouă, portarul care cucerea alături de Chimistul Râmnicu Vâlcea cupa IHF, actuala Cupă EHF, în 1984 a început în primăvara acestui an, când fiica sa, Alexandra Rouă Teofil, fostă jucătoare la CS Oltchim, Târgu Mureş şi Baia Mare, s-a stins din viaţă la doar 32 de ani lăsând în urmă un băieţel de doar doi ani şi o fetiţă de cinci ani. Alexandra, "Piţi" pentru apropiaţi, era singura fiică a Cristinei Rouă.Iar suferinţa fostului portar a continuat până vineri, când Cristina Rouă a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, care a evoluat rapid şi care nu i-a dat nicio şansă.

După finalul carierei de handbalistă profesionistă, Cristina Rouă a rămas aproape de sportul pe care l-a îndrăgit eci de ani, iar în ultimii ani a obţinut mai multe medalii la Campionatele Mondiale din postura de antrenor al junioarelor de la Oltchim şi Chimia Râmnicu Vâlcea.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus