Stiri de ultima ora

Toşca şi Săpunaru au şanse mici să ajungă la Cluj, dar CFR are variante de backup: "Nu ne interesează jucătorii din România"

Toşca şi Săpunaru au şanse mici să ajungă la Cluj, dar CFR are variante de backup: Nu ne interesează jucătorii din România
Sport
"Săpunaru mai are contract şi nu e uşor să-l luăm. Toşca, la fel, mai are contract cu Betis. Ne îndreptăm spre un alt fundaş central, suntem în discuţii cu câţiva jucători. Nu ne interesează jucătorii din România. Există discuţii pentru Omrani, dar nu cu FCSB. Omrani ar putea să plece doar pentru o ofertă de nerefuzat, altfel nu. Am primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru Omrani din China, dar nu considerăm că este bună. Vrem peste 2.5 milioane", a spus Bogdan Mara, pentru Digi Sport.

În urmă cu doar 24 de ore, Bogdan Mara anunţa că la CFR vor mai ajunge doi jucători, iar jurnalistul Gianluca Di Marzo a spus că este vorba de Marco Chiosa şi Riccardo Maniero, ambii de la Novara, echipă care a retrogradat în Serie C. În vârstă de 30 de ani, Maniero este atacant şi a început fotbalul la Juventus. Nu a prins niciun minut în tricoul primei echipe, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Ascoli, Bali, Catania, Bari sau Pescara. Chiosa este fundaş central, are 24 de ani, şi a mai evoluat în trecut pentru Bari, Perugia şi Avellino.

Până acum, CFR Cluj a mai anunţat cinci transferuri: Mate Males, Adam Lang, Robert Ndip Tambe, Andrei Radu şi Giuseppe De Luca.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus