Stiri de ultima ora

Tomas Ryde aduce pe banca CSM-ului un om esenţial pentru Cristina Neagu & Co

Tomas Ryde aduce pe banca CSM-ului un om esenţial pentru Cristina Neagu & Co
Sport
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a început deja pregătirile pentru noul sezon competiţional sub comanda lui Tomas Ryde, dar şi cu o serie de jucătoare noi care vor schimba faţa formaţiei, cel mai sonor nume fiind cel al interului Nora Mork.Una dintre condiţiile importante puse de Tomas Ryde pentru a prelua gruparea bucureşteană a fost aducerea unui fost colaborator de bază al lui, cu care a obţinut performanţe deosebite în handbal. Potrivit Sport Profit, omul esenţial pe care l-a cerut antrenorul nordic e preparatorul fizic Dragoş Luscan, Wellness Coach al clinicii Kineto Fit.

Suedezul Ryde şi Luscan au lucrat împreună cu naţionala de handbal a României, unde au obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Norvegia, ediţia 2015 şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Licenţiat în “Sport şi performanţă motrică” şi „Kinetoterapie şi motricitate specială” şi absolvent al masterului „Nutriţie şi remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoş Luscan a practicat handbal de performanţă la echipele HC Argeş şi CSA Steaua Bucureşti.

În urma unei accidentări foarte grave, a fost nevoit să îşi încheie activitatea de sportiv şi astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut şi preparator fizic la KinetoFit.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus