Stiri de ultima ora

Tir sportiv: Sorin Babii, reales pentru un al doilea mandat ca președinte al federației

Tir sportiv: Sorin Babii, reales pentru un al doilea mandat ca președinte al federației
Sport
Sorin Babii, campion olimpic la pistol liber la Seul în 1988, a fost reales ca președinte al Federației de Tir Sportiv pentru încă un mandat de 4 ani, cu prilejul adunării generale de alegeri desfășurată vineri 10 octombrie.

La adunarea generală de alegeri au fost prezenți 33 din cei 45 de membri ai structurilor cu drept de vot. Sorin Babii, din postura de candidat unic, a primit 31 de voturi, în timp ce Maricel Popa a fost reales în funcția de vicepreședinte cu 29 de voturi.

Sorin Babii, 50 de ani, născut la Arad, a mai obținut în palmaresul său de sportiv o medalie de bronz olimpic la Barcelona, în 1992, două medalii de aur, cinci de argint și trei de bronz la Europene, două medalii de bronz la Mondiale. A participat la 6 olimpiade, începând cu Los Angeles în 1984 și terminând cu Atena, în 2004.

Au fost aleși prin vot și 7 membri ai Biroului federal: Olimpiu Marin, Florin Marcu, Niculina Iosif, Attila Ciorbă, Cristian Neagoe, Ștefan Buiucliu, Cristina Bălan. În funcția de cenzor a fost desemnat Andrei Stoica.

Conform statutului, președintele FRTS, Sorin Babii, i-a nominalizat în continuare pe Sorin Matei în funcția de secretar general și pe Constantin Țârloiu în funcția de antrenor federal.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus