Stiri de ultima ora

The Guardian: ”Eroul” Costel Pantilimon - în echipa ideală a sezonului din Premier League

The Guardian: ”Eroul” Costel Pantilimon - în echipa ideală a sezonului din Premier League
Sport
Pantilimon a reușit 109 intervenții pe parcursul celor 28 de meciuri de campionat (n. red. - toate ca integralist; de 9 ori a fost rezervă), cu un procentaj de 78,4%, de departe cel mai valoros din Premier League. În timp ce De Gea a reușit, fără discuție, unele dintre cele mai superbe intervenții ale sezonului, el nu are decât un procentaj de 69,4%. Astfel, consistența românului pe parcursul sezonului este evidentă",.

Băcăuanul de 28 de ani s-a accidentat în meciul formidabil făcut pe terenul lui Arsenal (scor 0-0, în 20 mai), astfel că este incert pentru jocul naționalei de la Belfast, cu Irlanda de Nord, din 13 iunie. Pantilimon ar fi suferit o leziune la genunchiul stîng, astfel că, dacă diagnosticul se va confirma, va avea nevoie de o perioadă de refacere de aproximativ 5-6 săptămîni. Cu toate acestea, selecționerul Anghel Iordănescu l-a trecut în lista stranierilor pentru jocul de la Belfast.

Echipa anului în Premier League: COSTEL PANTILIMON (Sunderland) - Branislav Ivanovici (Chelsea), Chris Smalling (Manchester United), Laurent Koscienlny (Arsenal), Nacho Monreal (Arsenal) - Alexis Sanchez (Arsenal), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea) - Diego Costa (Chelsea), Sergio Aguero (Machester. City).
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus