Stiri de ultima ora

Tenis - Irina Fetecău: Visul meu este Top 100 și cred că se poate realiza în 2-3 ani

Tenis - Irina Fetecău: Visul meu este Top 100 și cred că se poate realiza în 2-3 ani
Sport
Jucătoarea de tenis Irina Fetecău, personajul principal al volumului Tenis. Sportul inventat de diavol , lansat sâmbătă de tatăl ei, Adrian Fetecău, la Târgul Gaudeamus de la Romexpo, are ca obiectiv intrarea în Top 100 WTA în următorii 2-3 ani.

Am fost foarte încântată, pentru că a scrie o carte este un lucru dificil, presupune multă muncă și multă inspirație. Și să fiu personajul principal e o onoare, sunt fericită și mândră de acest lucru. I-am spus să aibă grijă ce va dezvălui din viețile noastre, pentru că a scris mult din interior, dar am mare încredere în el. Iar cei care nu sunt cunoscători ai fenomenului și nu știu cum e tenisul de jos, de la începuturi, pot să afle cam ce presupune a face o carieră în acest sport. Chiar mă bucur că a dezvăluit detalii pe care alții nu au de unde să le știe și nu sunt dezvăluite niciodată de media. Nu am terminat cartea, dar am citit mult din ea, pentru a mai da unele sugestii. Dar e o carte foarte palpitantă și nu o spun pentru că sunt eu personajul principal, ci pentru că te ține cu sufletul la gură ca cititor și ai vrea să afli ce se întâmplă mai departe , a declarat Irina Fetecău la standul editurii Corint, care a tipărit volumul.

În acest an, Irina Fetecău a avut probleme cu sănătatea, dar speră că în următorii 2-3 să atingă visul de a intra în Top 100 WTA: 2017 a fost un an dificil, am trecut prin foarte multe probleme de sănătate din păcate, nu am reușit să joc prea multe turnee. Efectiv am jucat din aprilie până în septembrie, dar voi mai pleca săptămâna viitoare la alte două turnee. Cât am reușit să joc, am jucat foarte bine, am avut câteva rezultate foarte bune. Finale la turnee de 15.000 dolari, semifinale la 25.000, ceea ce pentru mine au fost rezultate bune în condițiile în care m-am aflat. Dar sunt optimistă pentru anul viitor pentru că m-am pregătit foarte bine. Visul meu este Top 100, ca să nu mă aventurez mai mult. Ăsta e obiectivul nostru încă de când am intrat în acest sport și cred că se poate realiza în 2-3 ani, cu sănătate, cu un pic de noroc, că munca o depun zi de zi. Sincer acum câțiva ani, nu mă așteptam la atâtea obstacole. A fost greu, să pui atâta suflet la fiecare turneu, uneori îți iese, alteori nu, și trebuie să fii puternic și să mergi mai departe. Mă așteptam să fie mai ușor, dar acum îmi dau de seama cât de greu este să ajungi acolo sus atât din punct de vedere mental cât și financiar. Câtă muncă, dedicație, în fiecare zi trebuie să dai 100%.

De câteva luni, Irina Fetecău a reluat colaborarea cu antrenorul Victor Anagnastopol, cu care a mai lucrat între 2014 și 2015.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus