Stiri de ultima ora

Tatăl lui Florentin Matei i-a distrus pe Gigi Becali, MM Stoica şi Teja: "Să stea sclav? Să-l înjur pe Becali? Sunt frustrat, e strigător la cer! MM şi Teja nu l-au vrut la FCSB"

Tatăl lui Florentin Matei i-a distrus pe Gigi Becali, MM Stoica şi Teja: Să stea sclav? Să-l înjur pe Becali? Sunt frustrat, e strigător la cer! MM şi Teja nu l-au vrut la FCSB
Sport
L-a vrut doar Gigi Becali. Şi ce se întâmplă atunci? Ăia trebuie să îi demonstreze patronului că se înşeală şi fotbalistul suferă. Nici Teja nu l-a vrut. Ei l-au vrut pe Răduţ în locul lui Florentin. Gigi le-a zis că ăsta e mai tânăr, are altă clasă. Ce clasă l-a lăsat să arate? Dacă îţi baţi joc de clasa lui după un meci, degeaba!”, a declarat Costel Matei, conform Fanatik."Eu nu am vorbit cu Becali nici o secundă. Nu e doar Gigi Becali de vină. Cei din jurul lui greşesc. Fi-miu nu e un vorbăreţ, nu mi-a spus exact ce a fost. Când nu ai jocuri în picioare, ce poţi să demonstrezi? Cariera lui a fost distrusă după ce a plecat de la Steaua prima oară, acolo s-a jucat. Acum, ce să mai distrugă? Uitaţi cum zburdă tineretul ăsta la Campionatul European. La FCSB cum să faci performanţă dacă auzi doar ăsta afară, ăsta afară? Antrenorul ce să zică la FCSB? E şi el pe acolo… Ăştia care bagă miliarde de euro în fotbalul adevărat nu i-am auzit să facă echipa.Luaţi-l pe Man de 50 de milioane de euro şi pe Coman de 100 de milioane euro şi comparaţi-i cu ăia care sunt pe acolo! Suntem poveşti de adormit copiii. Să vedeţi tăvăleală cu ei dacă ne bat Anglia şi Franţa cu 3-0. Să vedeţi cum coboară iar la un milion, două milioane… Eu sunt vinovat că a revenit la Steaua, că eu i-am zis să vină. El nu a vrut.

Florentin a ştiut dinainte că aşa o să păţească. ‘Tată, nu înţelegi că acolo joacă Florinel Coman şi nu am cum să intru pentru că patronul vrea să ia suta de milioane de euro pe el? O să mă pună pe lângă Pintilii, mă scoate din joc şi o să plătesc’. Aşa mi-a zis! Acum trebuie să o ia din nou de la zero. Ce pot să fac? Să îl înjur pe Gigi Becali? Sunt frustrat, e strigător la cer, dar asta e strategia lor. PSG, Manchester City, ăia nu mai fac strategii. Spun ăia că taie şi spânzură ei?! Că fac ei echipa? Rămânem cu supărările”, a tunat părintele lui Florentin Matei.Gigi Becali a declarat recent despre Florentin Matei: "Sunt unii jucători... El crede că fentează fotbalul toată viaţă. Ţi-am dat 50.000 la semnătură, ţi-am dat 15.000 pe luna. Păi puteam să-ţi fac contractul pe un an sau pe doi. Nu am dat nimănui bani la semnătură, ţie ţi-am dat. Ai jucat un singur meci. Păi du-te, mai tată! Dacă ai 26 de ani, ai încredere în ţine, du-te şi fă-ţi viitorul . Ai luat 50.000 de euro, ai luat 15.000 pe luna. Păi ce, eşti cerşetor? Du-te, fă-ti viitorul".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus