Stiri de ultima ora

Tătăruşanu, tot mai aproape de plecarea de la Fiorentina. Portarul român este dorit de unul dintre cele mai mari cluburi din Europa

Tătăruşanu, tot mai aproape de plecarea de la Fiorentina. Portarul român este dorit de unul dintre cele mai mari cluburi din Europa
Sport
Şansele ca Ciprian Tătăruşanu să mai continue la Fiorentina şi în sezonul următor sunt minime. Stefano Pioli, noul antrenor al echipei toscane, l-a transferat pe Marco Sportiello, iar internaţionalul român îşi caută echipă. Tătăruşanu este dorit la Nantes, dar şi la Benfica.

Fiorentina şi-a schimbat antrenorul în această vară, o mutare care nu-l avantajează pe Ciprian Tătăruşanu. Stefano Pioli l-a cerut pe Marco Sportiello, care aproape sigur va fi titular în noul sezon. Internaţionalul român îşi doreşte însă să joace şi este în căutare unei echipe care să-i ofere această şansă. De oferte nu duce lipsă, însă conducerea Fiorentinei nu vrea să-l lase să plece în orice condiţii.

Claudio Ranieri îl doreşte la Nantes, dar francezii s-au lovit de preţul pe care l-au cerut toscanii: 5 milioane de euro. Acum, violanation.com scris că Ciprian Tătăruşanu este dorit şi de Benfica. Portughezii vor să-l înlocuiască pe celebrul Julio Cesar, care a ajuns la 37 de ani. Rămâne de văzut în ce măsură va fi Benfica dispusă să plătească suma cerută de Fiorentina.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus