Stiri de ultima ora

Superkombat aduce investitori în România. Prima vizită la Palatul Parlamentului

Superkombat aduce investitori în România. Prima vizită la Palatul Parlamentului
Sport
Cu numai o zi înaintea începerii Festivalului Superkombat, partenerii din China ai promoţiei conduse de Eduard Irimia au ajuns la Bucureşti nu doar pentru a urmări cele două gale, ci şi pentru a căuta diverse oportunităţi pentru investiţii majore. Delegaţia a vizitat atât Palatul Parlamentului, unde a avut întâlnire cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cât şi primarii din Sectoarele 1 şi 5.

Reprezentanţii unuia dintre cele mai importante fonduri de investiţii din China, dar şi proprietari ai promoţiei Faith Fight, aceştia s-au declarat încântaţi de condiţiile din România, iar imediat după ce legea parteneriatelor public-private, or reveni pentru a discuta concret despre investiţii majore. Aceştia au avut întâlniri cu Liviu Dragnea, Daniel Tudorache şi Daniel Florea de-a lungul zilei de joi.

Faith Fight şi Superkombat au semnat un parteneriat la sfârşitul lunii trecute, oficializând intrarea pe piaţa din China a organizaţiei conduse de Eduard Irimia. Tot atunci a avut loc şi o primă gală în co-producţie la Shenzen.

Începând de sâmbătă dimineaţă, la Romexpo, va debuta prima ediţie a festivalului Superkombat prezentat de brandul Holsten alături de Borsec. Pe lângă demonstraţiile de arte marţiale, skanderbeg şi powerlifting, sâmbătă şi duminică vor avea loc două gale, prima de selecţie, iar cea de-a doua, cea internaţională, care va închide festivalul va fi transmisă în direct la nivel mondial în SUA prin intermediul CBS Sports Network, Brazilia (Canal Combate), China (Qinqhai TV) şi FightBox HD.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus