Stiri de ultima ora

Super Rally în Bănie. Caii putere se întrec pe străzile din Craiova

Super Rally în Bănie. Caii putere se întrec pe străzile din Craiova
Sport
Municipiul Craiova "arde" nu doar datorită confruntării dintre Universitea şi FCSB de duminică, dar şi prin faptul că tot în acest weekend, piloţi de top din toată ţara vor lua startul în etapa a treia din Campionatul Naţional de Super Rally.

Evenimentul se va desfăşura pe străzile oraşului, mai exact în zona pasajului Universităţii, mii de craioveni fiind aşteptaţi să ia parte la spectacolul cailor putere. Un total de 37 de piloţi vor concura la etapa organizată de fostul mare campion mondial de box la profesionişti, Mihai Leu, dedicat automobilismului sportiv în ultimele două decenii.

De la start nu va lipsi multiplul campion naţional absolut la raliuri, Titi Aur, câştigător anul trecut în etapa de Super Rally din Bănie. De asemenea, vedeta tv Dani Oţil, câştigător în luna mai al rundei inaugurale din acest sezon, de la Mangalia, şi-a anunţat prezenţa la start. Oţil este unul dintre cel mai bine cotaţi piloţi din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, fiind pe 7 la general în actuala ediţie.

De asemenea, Costel Căşuneanu jr va concura la Craiova din postura de lider al Campionatului Naţional de Super Rally powered by Superbet. Pe un model Skoda Fabia R5, Căşuneanu jr a câştigat runda precedentă de la Târgu Mureş şi ocupă prima poziţie înaintea rundei a treia.

Vineri seară, de la ora 20:00, publicul va avea ocazia să-i cunoască pe piloţi cu ocazia prezentării oficiale, care se va desfăşura în Piaţa Mihai Viteazul. Concursul este programat pentru sâmbătă, între orele 09:30 şi 18:00.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus