Stiri de ultima ora

Şumudică, o nouă înţepătură fină la adresa lui Mircea Rednic: ”E curios pentru mine, fără niciun fel de răutate şi de ironie” :)

Şumudică, o nouă înţepătură fină la adresa lui Mircea Rednic: ”E curios pentru mine, fără niciun fel de răutate şi de ironie” :)
Sport
”Dacă are mână liberă, probabil el va trebui să răspundă de acum încolo, dar ce e curios pentru mine, şi fără niciun fel de răutate şi de ironie, să ştii că Faisaly, de când a plecat Rednic, nu a piedut niciun meci. Deci Faisaly, în momentul de faţă, e una dintre cele mai bune echipe de aici, a ajuns la 23 de puncte şi a făcut nişte rezultate incredibile, chiar egaluri cu Hilal, cu Nasr, ieri au făcut egal cu Nasr, deci o echipă care joacă şi o echipă care joacă de trei ani împreună. Ei nu au schimbat străinii şi joacă foarte bine.Acum nu vreau să fac niciun fel de aluzie, că era Rednic, că a plecat, nu, dar vă spun sincer că ceva s-a întâmplat acolo fiindcă erau aceiaşi jucători care anul trecut terminaseră pe locul 5. Nu ştiu, pe locul 5 terminaseră, erau în coada clasamentului, iar în momentul în care Rednic a plecat, au început să urce şi sunt pe locul 6-7, fără nicio înfrângere. A venit un brazilian, chiar e una dintre echipele care marchează şi joacă foarte bine", a spus Şumudică la Digi Sport.Totuşi, fostul campion al României cu Astra pare să fi încetat războiul cu Mircea Rednic şi îi ţine pumnii în ”misiunea” de a duce Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano: "Nu vreau să vorbesc şi nici nu vreau să fiu răutăcios, eu am îngropat securea războiului. E mult spus aşa, cu Mircea Rednic, fiindcă el este un tip care am crezut că ţine la glumă, dar la un moment dat deja începusem să ne atacăm şi nu are rost. Nu ştiu, el ştie cel mai bine ce are de făcut la Dinamo în continuare, îi doresc baftă”, a mai punctat antrenorul lui Al-Shabab la Digi Sport.Mircea Rednic a plecat de la Al-Faisaly pe 5 octombrie 2018, iar ultima înfrângere a fostei sale echipe a fost pe 19 octombrie, cu Al-Taawon, scor 1-4. De atunci, fosta echipă a ”Puriului” a bifat cinci victorii şi patru rezultate de egalitate, echipa clasându-se pe locul şapte, cu 24 de puncte.Echipa antrenată de Marius Şumudică şi unde evoluează românii Valerică Găman şi Constantin Budescu, Al-Shabab, are cinci victorii consecutive în campionatul Arabiei Saudite, ultima împotriva celor de la Al-Feiha, scor 4-1. 
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus