Stiri de ultima ora

Stadionul din Serravalle a fost asediat de români. Ce mesaj a afişat galeria la meciul România - Croaţia

Stadionul din Serravalle a fost asediat de români. Ce mesaj a afişat galeria la meciul România - Croaţia
Sport
Jucătorii lui Mirel Rădoi au avut o susţinere incredibilă în tribunele stadionului din San Marino, la victoria cu 4-1 din meciul cu Croaţia

Arena cu o capacitate de 6664 de locuri a avut în tribune 4035 de spectatori.  Dintre cei care au asistat la meci, doar 100 au fost croaţi, în timp ce peste 4.000 de bilete au fost achiziţionate de români. 

Românii au ocupat în întregime tribuna a doua şi au fost dotaţi cu steguleţe tricolore pregătite de Federaţia Română de Fotbal. Suporterii români au afişat şi un baner cu următorul mesa: „Acum 25 de ani, o generaţie, o vară / Visăm frumos că sentimentul o să reapară”.

Galeria României a scandat şi a cântat pe aproape tot parcursul meciului cu Croaţia şi i-a încurajat în permanenţă pe jucătorii lui Rădoi

În tribunele stadionului din San Marino au fost prezenţi şi foştii mari fotbalişti precum Gică Hagi, Adrian Ilie, Gică Popescu, Nicolae Dică şi selcţionerul echipei naţionale, , Cosmin Contra.

Selecţionata de tineret a României a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, 4-1 (2-1) cu Croaţia, marţi seara, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus