Stiri de ultima ora

Spania a fost galactică. 6 pentru 6. Luis Enrique: "Nu ştiam şi nu mă interesează"

Spania a fost galactică. 6 pentru 6. Luis Enrique: Nu ştiam şi nu mă interesează
Sport
Dani Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Dani Ceballos, Marco Asensio şi Isco au fost cei şase "galactici" care au contribuit din plin la succesul istoric al "Furiei Roja". Spania s-a impus cu 6-0, iar reacţia antrenorului Luis Enrique a devenit virală.

"Nu ştiam şi nu mă interesează (n.red. - că au fost şase titulari de la Real Madrid), sunt de la naţionala Spaniei, nu sunt de la o echipă sau alta. Faptul că baza formaţiei a fost formată din jucătorii Realului mi se pare că e bine. Eu, însă, văd un singur echipament, iar acela este al naţionalei", au fost cuvintele selecţionerului ibericilor la finalul partidei contra Croaţiei.

Barcelona a avut un singur reprezentat pe teren, Sergio Busquets, care însă a fost înlocuit cu jucătorul celor de la Atletico Madrid, Rodri Hernandez, în minutul 59 al partidei.

În primul meci oficial al lui Luis Enrique pe banca Spaniei, câştigat cu 2-1 în Anglia sâmbătă, 8 septembrie, Enrique a titularizat patru fotbalişti de la Real Madrid (Ramos, Nacho, Carvajal şi Isco), iar pe Asensio l-a introdus în minutul 68.

În ultimele patru partide din preliminariile Cupei Mondiale din acest an, fostul selecţioner, Julen Lopetegui, nu a trimis în primul 11 al Spaniei mai mult de patru fotbalişti de la Real Madrid.

Luis Enrique a jucat cinci ani pentru Real Madrid, între 1991 şi 1996, înainte de a ajunge la Barcelona, unde a petrecut opt ani ca jucător (1996-2004) şi şase ca antrenor (trei la echipa secundă, 2008-2011) şi trei la prima echipă (2014-2017).
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus