Stiri de ultima ora

Situaţia lui Chipciu a fost lămurită: "Am primit un telefon, mi-au spus că mă aşteaptă". Unde va evolua românul

Situaţia lui Chipciu a fost lămurită: Am primit un telefon, mi-au spus că mă aşteaptă. Unde va evolua românul
Sport
Folosit pe postul de fundaş de selecţionerul Cosmin Contra în "dubla" tricolorilor din preliminariile EURO 2020, jucătorul în vârstă de 30 de ani a evoluat bine şi a fost printre cei mai buni fotbalişti ai selecţionatei României. Cu toate acestea, "Guriţă" nu se va putea baza pe serviciile lui Chipciu în următorul meci al naţionalei. Fotbalistul lui Anderlecht a fost eliminat în victoria cu Malta şi va rata partida cu Spania din septembrie.

"Nu vreau să îmi găsesc scuze, dar cumva totul se compensează. Sigur că regret cele două cartonaşe şi faptul că m-am autoexclus din planurile pentru jocul cu Spania", a declarat Chipciu pentru Digi Sport, care a precizat că are veşti bune din Belgia.

Internaţionalul român a ajuns la Anderlecht în anul 2016, formaţie alături de care a câştigat titlul de campion. În sezonul trecut a fost însă împrumutat la Sparta Praga, dar se pare că viitorul mijlocaşului este tot Belgia.

"Am primit un telefon din Belgia şi mi s-a spus că sunt aşteptat înapoi. Mi s-a comunicat programul şi pe 8 iulie mă prezint la echipă. E o veste foarte bună pentru mine", a mai spus Chipciu.

România este acum la egalitate de puncte cu Suedia, şapte, şi ocupă locul secund în clasamentul grupei F. Spania este lider cu maximum de puncte, 12.

"Nu ne va fi uşor cu Norvegia şi Suedia acasă. Au un nivel foarte bun, iar noi va trebui sa îl depăşim pe al nostru. E important că după dubla asta putem spera în continuare, că suntem la mâna noastră. Un mare plus mi se pare că nu cedăm în niciun moment şi avem forţa de a reveni din situaţii limită, aşa cum am egalat şi la Oslo", a adăugat optimist Chipciu, care a trimis şi un mesaj pentru suporterii echipei naţionale a României:

"Să fiţi siguri că vom face tot ce e omeneşte posibil şi mai mult chiar pentru calificare. Până în toamnă poate că vor fi lângă noi şi Pintilii, şi Chiricheş, doi fotbalişti determinanţi pentru România în opinia mea".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus