Stiri de ultima ora

Site-ul Simonei Halep, semi-abandonat! Secţiunea în limba română de pe simonahalep.com anunţă colaborarea cu... Daniel Dobre. Surpriză şi mai mare la "turneul următor"

Site-ul Simonei Halep, semi-abandonat! Secţiunea în limba română de pe simonahalep.com anunţă colaborarea cu... Daniel Dobre. Surpriză şi mai mare la "turneul următor"
Sport
nu ţine deloc pasul nici cu ritmul impus de jucătoarea în vârstă de 27 de ani pe teren, nici cu realităţile erei digitale alerte în care ne aflăm.

O simplă vizită pe pagina oficială pe care Simona Halep îşi îmbia fanii să o acceseze pentru ca "să fiţi la curent cu turneele la care voi juca şi toate noutăţile" arată clar că ultima actualizare este făcută cu prea mult timp în urmă.

Presa din întreaga lume a anunţat joi, 12 septembrie, că . Chiar dacă nu a putut concura din punct de vedere al impactului cu cealaltă veste-şoc de joi - a revenirii în activitate a belgiencei Kim Clijsters (fost număr unu mondial, retrasă în 2012), informaţia refacerii cuplului Halep - Cahill a avut ecouri pretutindeni. Sau aproape pretutindeni, pentru că site-ul simonahalep.com a omis pur şi simplu informaţia.

Varianta în limba română prezintă în schimb în capul listei la secţiunea Ştiri confirmarea parteneriatului dintre Simona Halep... şi Daniel Dobre, într-un material publicat pe data de 20 martie 2019.

Captură realizată sâmbătă, 14 septembrie, cu primul articol din secţiunea Ştiri pe site-ul simonahalep.com

Caputră cu subsolul paginii principale de pe simonahalep.com, varianta în limba engleză, sâmbătă, 14 septembrie 2019

La fel de evident este şi faptul că echipa de comunicare a constănţencei a pus un pic mai mult accent pe secţiunea în limba engleză, dedicată fanilor din lumea întreagă. Acest lucru ar fi de înţeles, având în vedere faptul că Simona este urmărită de oameni din toate colţurile lumii şi nu doar români, ca urmare a faptului că este o constantă în elita tenisului (cu peste 290 de săptămâni consecutive în Top 10 mondial, Simona înregistrează cea mai lungă şedere din istoria tenisului feminin), a câştigat două titluri de Mare Şlem (Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019) şi a adunat 64 de săptămâni pe prima poziţie în clasamentul mondial. Însă chiar şi versiunea mai stufoasă în limba engleză a rămas mult în urmă, ultima ştire postată anunţând victoria Simonei Halep în primul tur de la US Open, în faţa americancei Nicole Gibbs.

Caputră cu subsolul paginii principale de pe simonahalep.com, varianta în limba engleză, sâmbătă, 14 septembrie 2019

Mai mult, indiferent ce variantă ai accesa, potrivit simonahalep.com, următoarele două turnee ale Simonei Halep sunt US Open-ul (între 26 august - 7 septembrie) şi Zhengzhou (9-15 septembrie). Fanii tenisului care ajung pe site-ul oficial al numărului 6 mondial au motive să fie nedumeriţi, având în vedere că data din calendar este 14 septembrie, turneul de la US Open s-a încheiat deja cu victoria Biancăi Andreescu şi o , iar românca a renunţat să mai joace turneul Premier de la Zhengzhou, din cauza problemelor la gleznă .

Captură pagina principală a site-ului simonahalep.com realizată sâmbătă, 14 septembrie, la o săptămână după ziua finalei feminine de la US Open 2019

În plus, în varianta în limba română, din foaia de prezentare a sportivei din Constanţa lipsesc informaţiile despre câştigarea celui de-al doilea titlu de Grand Slam de către Simona Halep, victoria de la Wimbledon 2019 fiind adăugată doar în versiunea în engleză.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus