Stiri de ultima ora

Simona Halep și-a anunțat următorul obiectiv major: Campioana de la Wimbledon și Roland Garros își dorește și o medalie olimpică (VIDEO)

Simona Halep și-a anunțat următorul obiectiv major: Campioana de la Wimbledon și Roland Garros își dorește și o medalie olimpică (VIDEO)
Sport
Simona Halep a confirmat luni, la întoarcerea în țară după triumful de la Wimbledon , care este următorul ei mare obiectiv.

Fosta lideră WTA a reiterat că își dorește enorm să câștige și o medalie la Olimpiadă.

"Îmi doresc să ating forma de la Wimbledon ca să pot să câștig. Îmi doresc, bineînțeles, aur. Nu e ușor niciodată, dar o să joc în toate probele pentru o șansă în plus la orice fel de medalie", a declarat Simona Halep , într-o conferință de presă ținută la aeroportul Otopeni .

Mai mult, întrebată de Jocurile Olimpice de la anul, Simona a vorbit despre posibilitatea de a fi port-drapel.

"Vai, mulţumesc că aţi adus vorba de aşa ceva. I-am spus de câteva luni acest lucru, că mi-aş dori. Aş vrea să ne şi spună dacă e de acord", a glumit Simona Halep , uitându-se spre Mihai Covaliu, preşedintele COSR, care a confirmat că sportiva din Constanţa va ţine drapelul la festivitatea de deschidere.

Sportivă noastră declarase deja în presa britnică, după că își dorește ca anul viitor să câștige o medalie pentru România la Jocurile Olimpice .

"Vreau să câștig orice medalie la Jocurile Olimpice pentru a completa tot ce am realizat în tenis. Este o șansă specială să joc pentru țara mea și mereu mi-a plăcut să fac asta. Dezamăgirea înfrângerii din Fed Cup m-a afectat cu adevărat, dar să joc pentru o medalie ar fi un vis", a spus Simona Halep pentru The Guardian.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus