Stiri de ultima ora

Simona Halep Roland Garros 2019 | Declaraţia controversată a tatălui fostei adversare! Românca a învins-o cu 6-1, 6-0, dar părintele lui Swiatek a spus asta: "A arătat..."

Simona Halep Roland Garros 2019 | Declaraţia controversată a tatălui fostei adversare! Românca a învins-o cu 6-1, 6-0, dar părintele lui Swiatek a spus asta: A arătat...
Sport
Tatăl jucătoarei de tenis este un fost sportiv cunoscut în Polonia. Tomasz Swiatek este un fost canotor care a reprezentat ţara la Jocurile Olimpice din 1988, iar tradiţia sportului de performanţă a rămas în familie. 

Iga Swiatek a avut un parcurs bun la Roland Garros, dar dezamăgirea părintelui a întrecut realitatea de pe teren, împotriva Simonei Halep . Tomasz Swiatek crede că fiica sa avea nevoie doar de o zi bună şi că Halep nu "a arătat cel mai bun tenis", deşi Simona recuoştea, la final, că a făcut un meci aproape perfect: “Rămâne o mică dezamăgire prestaţia sa din meciul cu Simona Halep. Am sperat că Iga i se va împotrivi pe teren. Cred că din cauza emoţiilor nu a putut câştiga, în condiţiile în care românca nu a arătat foarte mult tenis. Totuşi, ea a fost sub presiune. A fost prima dată când a jucat pe arena centrală şi asta în faţa deţinătoarei titlului.

Nici bine nu a început meciul că Halep i-a tăiat elanul. Lipsa de experienţă a făcut diferenţa. Sunt convins că dacă Iga ar fi jucat în astfel de condiţii înainte, rezultatul ar fi fost altul. Românca a ştiut cum să joace cu Iga. Şi-a pregătit planul şi l-a implementat

Teoretic, era posibil ca Halep să aibă o zi slabă şi fiica mea să o învingă. Victoria ar fi făcut-o să creadă că e mai bună”, a declarat Tomasz Swiatek pentru expressbydgoski.pl.

Simona Halep (3 WTA) joacă în sferturile de la Roland Garros împotriva Amandei Anisimova (SUA; 51 WTA). Partida are loc azi, după ora 13:00 şi poate fi urmărită AICI!
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus