Stiri de ultima ora

Simona Halep povesteşte cum a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams: „Mereu mi-a fost frică de ea"

Simona Halep povesteşte cum a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams: „Mereu mi-a fost frică de ea
Sport
Simona Halep povesteşte cum a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon în faţa Serenei Williams: „Mereu mi-a fost frică de ea"

Simona Halep a povestit cu zâmbetul pe buze despre finala de la Wimbledon, câştigată în 2019, în faţa celei mai de temut adversare, Serena Williams. Actualul număr 2 în ierarhia mondială, jucătoarea din România a spus, într-un interviu pe eurosport.co.uk, că nu ar fi crezut că va reuşi vreodată se câştige pe iarbă în faţa unei mari campioane. 

„Mi-am spus că nu trebuie să mă gândesc că este finala sau că joc împotriva celei mai mari campioane de la Wimbledon. Că nu trebuie să mă gândesc că toată lumea a venit să mă vadă, aşa că am profitat de şansa avută”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.  

„N-am fost în viaţa mea atât de concentrată cum am fost atunci, nu am scos niciun cuvânt, ceea ce este imposibil pentru mine. M-am gândit că dacă o să fiu rapidă şi nu o să-i dau ei timp să lovească foarte puternic, am o şansă mare să câştig. Şi am jucat foarte bine în meciul acela", a mai spus aceasta. 

Deşi cele două s-au întâlnit în vestiar, Simona Halep susţine că nu a văzut-o pe Williams. 

„Eu nu am văzut-o în ziua aceea, eram undeva, într-un colţ al vestiarului, m-am schimbat şi am ieşit. Nu am aşteptat. Şi am aşteptat-o 8 minute până să mergem pe teren. Eram foarte motivată înaintea acelui meci. Aşa că nu am simţit presiune, nu m-am simţit intimidată de ea. La început mi-a fost frică de ea, eram intimidată mereu de ea. Şi când mai ţipă uneori, spune "Hai", dar atunci am intrepretat altfel. Experienţa m-a ajutat să câştig", a declarat Halep. 

Simona Halep s-a impus în faţa Serenei Williams în finala de Wimbledon în două seturi, 6-2, 6-2, după 55 de minute de joc. 
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus