Stiri de ultima ora

Simona Halep nu o sperie pe adversara de la Stuttgart. Declaraţie curajoasă a Magdalenei Rybarikova

Simona Halep nu o sperie pe adversara de la Stuttgart. Declaraţie curajoasă a Magdalenei Rybarikova
Sport
Simona Halep (1 WTA) a primit un bonus la Stuttgart, după ce Daria Kasatkina (14 WTA), posibila adversară periculoasă din optimi, a fost învinsă de Magdalena Rybarikova (18 WTA). Mulţi spun că debutul Simonei la primul turneul pe zgură din 2018 va fi unul lejer, însă Magdalena nu este de acord cu această afirmaţie.

Halep, calificată direct în optimi la Stuttgart, se va confrunta miercuri cu Rybarikova, iar sportiva din Slovacia şi-a propus să îi dea planurile peste cap liderului mondial. Simona are de apărat puncte importante, după ce anul trecut a ajuns în semifinalele turneului de categorie Premier, dar pentru a-şi atinge obiectivul trebuie mai întâi să treacă de o adversară foarte curajoasă.

"Voi fi complet relaxată deoarece Simona este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură şi principala favorită a acestui turneu. O voi surprinde dacă voi fi relaxată, vom vedea ce va fi. Va trebui să joc bine pentru a avea şanse în faţa ei, dar sunt încrezătoare", a spus Rybarikova la conferinţa de presă după ce a reuşit surpriza în faţa Kasatkinei, scor 6-2, 6-2.

Simona şi Magdalena se cunosc foarte bine, întrucât au mai disputat alte cinci meciuri directe. Halep a câştigat de trei ori, în optimi la Moscova 2013 (6-2 - abandon), în turul secund la Toronto 2017 (6-3, 6-4) şi în aceeaşi fază la Beijing 2017 (6-1, 2-1 - abandon), în timp ce Rybarikova s-a impus în calificări la Hobart 2011 (5-7, 7-6, 6-4) şi în optimi la New Haven 2014 (6-2, 4-6, 6-3).
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus