Stiri de ultima ora

Simona Halep: "Nu contează cine va fi adversara din finală"

Simona Halep a reușit, joi, să ajungă în ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanță reușită de vreo sportivă din România pe iarba londoneză. Fericită după calificarea în finală, Halep a precizat că nu o interesează pe cine va întâlni în meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club (Serena Williams sau Barbora Strycova).

Ce a spus Simona Halep după victoria cu Elina Svitolina:

"E un sentiment grozav, mă simt foarte bine. Sunt fericită că am putut ajunge în finală. Nu a fost atât de uşor pe cât o arată scorul, am luptat din greu, Svitolina e o jucătoare dificilă, e mereu solicitant să joc împotriva ei.

Am mai multă experienţă, sunt mai pozitivă pe teren, nu mai renunţ şi încerc mereu să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu contează cine va fi adversara din finală, joc pe terenul central la Wimbledon în ultimul meci, asta contează", a declarat Halep după meci la Eurosport, conform News.ro.

De știut:

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus