Stiri de ultima ora

Simona Halep, instruita in direct de idolul sau, Justine Henin | "Cand eram mica, incercam sa ii copiez miscarile"  |

Simona Halep, instruita in direct de idolul sau, Justine Henin | Cand eram mica, incercam sa ii copiez miscarile  |
Sport
"Este o mare placere pentru ca vorbesc cu idolul meu. Cand cresteam, incercam sa o copiez, trebuie sa recunosc. Este o discutie placuta si ma bucur ca m-am alaturat voua," a inceput Simona Halep conversatia. 

Surprins de cuvintele Simonei, Mats Wilander a simtit nevoia sa intervina, zicand: "Spui copiat. Ce anume din jocul lui Justine te atragea pe tine, Simona, cand erai tanara?", a fost intrebarea pusa de fostul mare tenismen suedez. 

"Ei bine, totul. In primul rand, suntem de aceeasi inaltime si am simtit: Am o sansa sa reusesc! Lovitura de backhand, chiar daca nu o execut cu o singura mana... iti iubesc backhand-ul, Justine. Si chiar am copiat si miscarile, pentru ca mereu a avut picioare puternice. Si juca foarte aproape de linia din spate. Am incercat sa copiez si asta... nu e perfect, pentru ca uneori raman prea departe. Dar mi-a ramas in minte si stiam ca e cel mai bun lucru pe care pot sa il fac pentru ca nu sunt foarte inalta," a completat campioana en-titre de la Wimbledon  pentru Eurosport.  

Simona Halep, incurajata de Justine Henin sa adopte o pozitionare mai ofensiva in teren

"Inca mai poti imbunatati acest capitol (n.r. sa nu mai stea atat de departe de linia de fund)," a incurajat-o Justine Henin pe Simona Halep. 

"Exact! Lucrez la asta!", i-a replicat Simona. 

"Poti sa te apropii mai mult de linie, sunt sigura de asta!", a mai spus Henin, septupla campioana de mare slem. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus