Stiri de ultima ora

Simona Halep, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, daţi în judecată pentru că au cerut repunerea în circuit a Arenelor BNR. "Nasty" a reacţionat dur şi l-a atacat frontal pe Mugur Isărescu: "Crede că ţara e condusă de familia lui"

Simona Halep, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, daţi în judecată pentru că au cerut repunerea în circuit a Arenelor BNR. Nasty a reacţionat dur şi l-a atacat frontal pe Mugur Isărescu: Crede că ţara e condusă de familia lui
Sport
În octombrie 2017, numele grele din tenisul românesc, printre care Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Simona Halep au semnat petiţia. Guvernatorul BNR n-a trecut uşor peste şi i-a acţionat pe cei trei în judecată, susţine Năstase, care a dezvăluit şi un dialog din sala judecată: "Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Ţiriac şi pe domnişoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am iniţiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: Al cui este terenul? E al dumneavoastra? Şi-a spus Nu, e al statului . Păi atunci, domnul, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înţelegeţi? E o răutate... Nu e numai la tenis, e şi la fotbal, că şi stadionul ăla e în paragină!", a spus Ilie Năstase, luni, în direct la ProSport LIVE.Apoi, "Nasty" a continuat să-l critice pe Mugur Isărescu: "Acolo are două hoteluri făcute, acolo stă mama, sora. E singura bază sportivă plătită de miliţieni, de Poliţie.  acolo stă mama, sora. E singura bază sportivă plătită de miliţieni, de Poliţie. Mâine, din păcate, a decis să vină în Parlament. El a decis să vină de parcă ţara e condusă de mama lui, de familia lui", a "tunat" primul lider mondial din istoria tenisului, la ProSport LIVE.

Alături de cei trei au fost daţi în judecată şi Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor şi Alina Cercel.

Articole similare :
comments powered by Disqus