Stiri de ultima ora

Simona Halep, ELOGIATA de IDOLUL SAU in tenis, Justine Henin: Sunt o mare fana Simonei, a felului in care joaca.

Simona Halep, ELOGIATA de IDOLUL SAU in tenis, Justine Henin:  Sunt o mare fana Simonei, a felului in care joaca.
Sport
Justine Henin, jucatoarea preferata a Simonei Halep a laudat-o pe romanca si a anuntat ca Halep va constitui un pericol pentru orice jucatoare la editia 2020 a Openului Australian .

Henin s-a declarat surprinsa de victoria Simonei Halep la Wimbledon in 2019, dar in acelasi timp a lasat de inteles ca este fericita vazand-o pe Simona jucand la un nivel atat de inalt.

"Nu sunt foarte surprinsa sa aud asta (n.r. ca Darren a revenit in echipa Simonei), fiindca sunt de parere ca au lucrat foarte bine in trecut impreuna. Cu siguranta a dovedit ca poate fi in varf, ca poate fi periculoasa. Sunt o mare fana a Simonei, a felului in care joaca. Este isteata si poate avea un joc foarte fizic. A avut parte de cateva probleme fizice acum un an si ele cu siguranta nu au ajutat. Nu a fost usor pentru ea dupa ce a castigat Roland-Garros, insa apoi ne-a surprins cu o revenire la acelasi nivel la Wimbledon. Acum va trebui sa fim atenti la ea cu certitudine, iar eu sunt fericita ca e asa," a spus Justine Henin pentru Eurosport.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus