Stiri de ultima ora

Simona Halep a primit un nou PREMIU, după ce „a șters pe jos” în weekend cu adversarele din Cehia (VIDEO)

Simona Halep a primit un nou PREMIU, după ce „a șters pe jos” în weekend cu adversarele din Cehia (VIDEO)
Sport
Echipa de Fed Cup a României a făcut un pas istoric, în acest weekend, după ce a învins cea mai galonată echipă din competiție, Cehia, chiar la ea acasă, intrând astfel în primele patru selecționate din lume.

Simona Halep (#3 WTA) a fost, bineînțeles, motorul echipei noastre, câștigând ambele partide împotriva sportivelor din Cehia. Prin urmare, organizatorii Fed Cup au decis că ea a fost cea mai bună jucătoare din această etapă, potrivit gsp.ro.

Halep le-a învins pe Karolina Pliskova (5 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-4 și pe Katerina Siniakova (44 WTA), scor 6-4, 6-0, aducând două puncte reprezentativei României. Este drept că pasul decisiv a fost făcut de Monica Niculescu și Irina Begu, în proba de dublu, dar la fel de drept este să recunoaștem că nu s-ar fi ajuns până acolo fără două meciuri de excepție făcute de fostul lider mondial.

În cursa către poziția de MVP, campioana noastră s-a luptat cu Ashleigh Barty, care a contribuit decisiv la victoria Australiei în fața SUA, dar și Bianca Andreescu, sportiva canadiană cu origini românești.

Articole similare :
comments powered by Disqus