Stiri de ultima ora

Simeone este gata să se despartă de Griezmann. Ce spune antrenorul lui Atletico despre înlocuitorul campionului mondial: "Să marcheze cel puţin 20 de goluri şi să coste puţin"

Simeone este gata să se despartă de Griezmann. Ce spune antrenorul lui Atletico despre înlocuitorul campionului mondial: Să marcheze cel puţin 20 de goluri şi să coste puţin
Sport
"În primul rând îi sunt recunoscător fotbalistului pe care l-am avut sub comanda mea. Un om de caracter, o persoană dragă mie. Nu voi judeca niciodată deciziile altora, doar voi jurnaliştii puteţi face asta. Antoine a dat totul pentru Atletico, de aceea nu pleacă cu scandal. Are nevoie de o nouă provocare, iar noi nu ne putem opune. A crescut în cei 5 ani petrecuţi aici la Atletico, ştiam că va veni momentul să plece. Am vorbit cu el înainte de a anunţa decizia şi i-am mărturisit că toată lumea se gândeşte la el cu afecţiune.

(n.red. - despre înlocuitorul lui Griezmann) - Vreau un jucător polivalent, care înscrie cel putin 20 de goluri pe sezon şi care costă puţin (n.red. - a glumit Simeone)", a spus Diego Simeone în conferinţa de presă, care este conştient că în această vară vor mai fi plecări de la echipă.

În afară de Griezmann, Diego Godin, Lucas Hernandez, Nikola Kalinic, Filipe Luis şi Juanfran se despart de Atletico, iar Saul şi Rodri se află în vizorul lui Manchester City.

"Nu forţăm pe nimeni să rămână la noi. În ultimii 10 ani au părăsit echipa Radamel Falcao, Sergio Aguero, Diego Forlan, Fernando Torres şi alţii. Clubul a mers mai departe, rezultatele nu au dispărut. Toţi cei care am jucat pentru acest club ştim că Atletico e mai mare decât toţi. De aceea, nicio acum nu se va schimba nimic. Vom aduce jucători care doresc să vină şi să joace pentru Atletico", a mai spus Simeone.

Presa internaţională a oferit mai multe nume de fotbalişti care ar putea semna cu Atletico Madrid. Angel di Maria, Edinson Cavani, Paulo Dybala sau Mauro Icardi sunt jucătorii care ar putea face mutarea în Spania la finalul acestui sezon.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus