Stiri de ultima ora

Sfatul lui Dan Petrescu pentru Cosmin Contra: "I-am spus să nu se aştepte la nimic bun". Scenariul sumbru al "Bursucului": "Dacă nu era el, eram în colaps acum"

Sfatul lui Dan Petrescu pentru Cosmin Contra: I-am spus să nu se aştepte la nimic bun. Scenariul sumbru al Bursucului: Dacă nu era el, eram în colaps acum
Sport
“S-au jucat doar două meciuri şi este greu de spus. După orice meci pierdut este greu. Am pierdut împotriva poate principalei candidate la locul doi, cu toate că nici pe Spania nu o văd aşa favorită. Parcă nu mai au aceleaşi nume şi aceeaşi valoare ca în trecut. Rezultatele echipei naţionale sunt ananlizate foarte intens. E foarte greu pentru selecţioner, am văzut că şi-a pierdut puţin şi cumpătul. I-am spus că în vremea noastră băteam pe toată lumea şi eram criticaţi. Nu are de ce să se supere. Şi când câştigam eram criticaţi”, a spus Dan Petrescu.

“Dan Petrescu, la CFR Cluj , dacă nu ia campionatul să se aştepte să fie criticat, că e varză, dacă ia campionatul o să fie totul normal”

Cei doi au avut o discuţie înainte de meciul cu Insulele Feroe: “I-am spus să nu se aştepte la nimic bun de la meciul cu Feroe. Dacă batem la scor, o să zică că Feroe e slabă, dacă batem cu 1-0, o să zică că nu jucăm nimic şi dacă pierdem suntem un dezastru. Dan Petrescu, la CFR Cluj, dacă nu ia campionatul să se aştepte să fie criticat, că e varză, dacă ia campionatul o să fie totul normal. Din punctul meu de vedere sunt acum puternic şi mă concentrez doar la munca mea. Asta i-am spus şi lui Cosmin”, a povestit Petrescu, cel care este convins că fotbalul românesc ajungea în colaps, dacă nu era Academia Hagi: “Dacă nu era Gheorghe Hagi nu ştiu unde eram acum. Sigur eram în colaps. Încă ne mai menţinem, cred eu şi datorită lui Gică Hagi”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus