Stiri de ultima ora

Selecţionerul Cosmin Contra, mesaj de încurajare pentru naţionala Under 21: „E un grup unit şi foarte motivat!“

Selecţionerul Cosmin Contra, mesaj de încurajare pentru naţionala Under 21: „E un grup unit şi foarte motivat!“
Sport
“Avem aici o generaţie extrem de importantă pentru prezentul şi viitorul fotbalului nostru. Am discutat cu Mirel pe marginea prestaţiei jucătorilor U21 în antrenamentele şi meciurile din acţiunea noastră Norvegia-Malta. Sunt foarte încrezător în toţi componenţii lotului, nu doar în cei care au făcut deja pasul la seniori.

Suntem o familie a tricolorilor, îi ajutăm împreună să crească frumos. Polonia a învins Belgia, Italia a întors şi a câştigat cu Spania. Va fi un turneu cu multe rezultate neaşteptate! Nimeni nu trebuie să se gândească la calculele hârtiei. Concentrare maximă pe calculele tactice şi pe echilibrul fizic şi psihic.

Totodată, pe echilibrul grupului. România U21 e un grup unit şi foarte motivat. Băieţii au început deja să scrie istorie, prin calificarea lor. E doar a doua all-time la nivel U21! Acum, dacă îşi exploatează la maximum calităţile individuale şi colective, pot să contribuie enorm la dezvoltarea parcursului lor în fotbal. Sper să le insuflu şi eu puţină răutate pozitivă, prin prezenţa mea aici", a declarat Cosmin Contra pentru frf.ro Naţionala României va debuta la CE, marţi, de la ora 19.30, împotriva Croaţiei, în Grupa C, din care mai fac parte Franţa şi Anglia.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus