Stiri de ultima ora

Schimbări în echipa Iaşiului la Mediaş. Cinci titulari menajaţi de Flavius Stoican

Schimbări în echipa Iaşiului la Mediaş. Cinci titulari menajaţi de Flavius Stoican
Sport
Poli Iaşi a început perfect seria infernală de cinci meciuri în 15 zile, cu o victorie categorică în faţa Dunării Călăraşi. Succesul obţinut sâmbătă, 4-0 pe teren propriu, primul în Copou în ultimele trei luni a însemnat şi cel mai categoric din acest sezon pentru elevii lui Flavius Stoican.

Pentru a gestiona foarte bine această serie de foc cu meciuri din trei în trei zile timp de două săptămâni, tehnicianul a luat decizia de a menaja, marţi, la Mediaş (meciul cu Gaz Metan se joacă la ora 21:00), o serie de titulari din meciul cu Dunărea . Astfel, forţat fie de probleme medicale, fie de situaţia la zi a cartonaşelor, dar şi conştient că disputa din runda viitoare, din Copou, cu Sibiul, este mult mai importantă decât întâlnirea cu Gazul, Stoican a decis să-i lase acasă pe Frăsinescu, Cioinac, Qaka, Platini şi Burlacu, cei cinci umând să revină pe teren, foarte probabil, în meciul de sâmbăta viitoare, din Copou, cu Sibiul.

În locul lui Frăsinescu, la Mediaş va intra titular Gardoş, menajat la rândul său cu Dunărea, în ofensivă va fi titularizat probabil camerunezul Enoh, în timp ce în linia mediană ar putea reveni pe teren Chelaru şi Panţîru, jucători ce nu au făcut parte din lotul de 18 în partida anterioară.

”Avem un program infernal în următoarea perioadă, vom juca două etape intermediare la rând, de aceea este important să avem toţi jucătorii apţi şi capacitaţi. Sper ca toţi cei care vor intra pe teren la Mediaş şi la celelalte partide să dea dovadă de determinare şi să demonstreze că merită să joace pentru Poli Iaşi. Vor fi şi schimbări în echipă, este firesc ca antrenorul Flavius Stoican să ruleze întreg lotul în această perioadă cu partide din trei în trei zile”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Ieşenii ţintesc cel puţin un punct la Mediaş

Şeful executivului Politehnicii spune că Iaşiul ţinteşte obţinerea a cel puţin un punct pe terenul liderului din play-out. ”Venim după două partide bune, în care am obţinut patru puncte şi ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie. Echipa este în creştere, a făcut un joc foarte bun cu Dunărea Călăraşi şi sperăm să confirmăm la Mediaş această perioadă fastă. Mergem cu ambiţie şi încredere la Mediaş şi sperăm să obţinem cel puţin un punct. Nu va fi deloc uşor, întâlnim liderul din play-out, dar sperăm să ne întoarcem acasă cu punct sau puncte”, a completat Ambrosie.

Adrian Kerezsy: ”Ne dorim să nu mai pierdem până la sfârşitul sezonului”

Antrenorul secund al Politehnicii, Adrian Kerezsy, a explicat în cadrul unei conferinţe de presă care este noua ţintă a echipei din Copou.

”Îmi doresc să nu pierdem niciun meci până la final, cred că şi băieţii îşi doresc acest lucru. Sperăm să reuşim. Ne aşteaptă un meci greu la Mediaş, cu cea mai bună echipă din play-out, foarte bine articulată, care de la venirea lui Edi Iordănescu se manifestă mult mai bine pe faza ofensivă. Dar mergem acolo să obţinem un rezultat bun, care să ne dea speranţe pentru jocurile care urmează. Ne aşteaptă o perioadă cu multe jocuri şi vrem să tranşăm cât mai multe jocuri în favoarea noastră, pentru a acumula puncte, în condiţiile în care nu suntem încă scutiţi de surprize”, a declarat Adrian Kerezsy.

La rândul său, mijlocaşul Alex Zaharia a declarat: ”Va fi un meci greu cu Mediaş, o echipă cu calitate, cu apetit ofensiv, dar trebuie să mergem acolo să obţinem cele 3 puncte. Venim după un meci bun, suntem liniştiţi, montaţi să facem un meci bun şi să câştigăm. Sperăm să venim cu 3 puncte, dar important este să nu pierdem. Vom fi mai dezinvolţi după succesul categoric de pe teren propriu şi avem liniştea necesară pentru meciurile următoare. Ne dorim să nu pierdem niciun meci până la final”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus