Stiri de ultima ora

Schimbare importantă la Concordia Chiajna! Dorinel Munteanu a făcut anunţul: "Nu mai pot"

Schimbare importantă la Concordia Chiajna! Dorinel Munteanu a făcut anunţul: Nu mai pot
Sport
Fostul internaţional român a făcut analiza partidei şi a anunţat că nu mai crede în obiectivul îndrăznţe pe care şi-l fixase în momentul în care a preluat echipa din Ilfov: "Azi, aşa cum am prevăzut, am avut o echipă foarte puternică. Dacă în primele 20 de minute a fost un joc echilibrat, după am făcut nişte greşeli... A venit un gol din penaty, am revenit, dar la celelalte două goluri au venit din greşeli. Nu poţi câşiga aşa. Azi am avut o zi proastă, slabă. Cert e că trebuie să ne gândim bine, cu jucătorii, cu conducerea, ce facem în următoarele partide, pentru că trec etapele, trec punctele pe lângă noi şi nu e bine.

Atât putem în momentul de faţă, deşi va fi greu cu Astra, cu Sepsi. Am avut mare încredere, dar după acest joc nu mă mai pot gândi la play-off. Nu-l mai pot realiza. Eu, când am venit, am fost realist din punct de vedere al jucătorilor. Cred că randamentul lor e mai mare de atât, e clar că ne trebuie jucători pentru a consolida echipa", a declarat Dorinel Munteanu, la DigiSport. 

Ultima victorie a celor de la Concordia Chiajna a fost pe 7 octombrie, chiar împotriva celor de la FCSB. Atunci, ilfovenii s-au impus pe stadionul din Voluntari cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Paul Batin.

Articole similare :
comments powered by Disqus