Stiri de ultima ora

Şarapova a detonat „bomba“: Absentă din luna ianuarie, Maria a făcut un anunţ dureros pentru fanii tenisului

Şarapova a detonat „bomba“: Absentă din luna ianuarie, Maria a făcut un anunţ dureros pentru fanii tenisului
Sport
De când a revenit în circuitul feminin după suspendarea pentru dopaj, Maria Şarapova n-a reuşit să mai atingă forma sportivă care i-a adus cinci trofee de Grand Slam. Turneul ei preferat a fost French Open pe care l-a câştigat în două rânduri, în 2012 şi în 2014, ultima dată după o finală electrizantă cu Simona Halep.

În 2016 şi în 2017 însă, Şarapova a absentat de la French Open şi, din păcate, povestea se va repeta şi în acest an. Potrivit prosport.ro, anunţul a fost făcut chiar de Maria printr-o postare pe InstaStory.

„Mă retrag de la Roland Garros, astăzi. Uneori, cele mai bune decizii nu sunt şi cele mai uşoare. Vestea mai bună e că am revenit pe terenul de antrenament şi, încetul cu încetul, recâştig forţa la nivelul umărului. Chiar îmi e dor de tine, Paris. Ne vedem la anul“, a anunţat Şarapova.

Aceasta a disputat doar opt partide în 2019 (6 victorii, 2 înfrângeri), ultima la Sankt Petersburg, cu Gavrilova, la 28 ianuarie. Apoi, din cauza unei accidentări la umăr, Maria s-a retras înaintea duelului din turul II cu Kasatkina, iar de atunci n-a evoluat în niciun turneu.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus