Stiri de ultima ora

S-a terminat meciul de care a uitat toată lumea! Fenerbahce a făcut un pas important pentru calificarea în optimile Europa League. Zenit nu a contat în partida tur

S-a terminat meciul de care a uitat toată lumea! Fenerbahce a făcut un pas important pentru calificarea în optimile Europa League. Zenit nu a contat în partida tur
Sport
Balul fotbalistic din şaisprezecimile Europa League a fost deschis de întâlnirea dintre Fenerbahce şi Zenit. Pe stadionul Şükrü Saracoğlu, arhiplin, Fenerbahce a început hotărâtă meciul, la capătul căruia a ieşit câştigătoare. S-a impus cu 1-0 prin golul reuşit de Slimani.

Antrenorul Ersun Yanal, ajuns la Fenerbahce în decembrie 2018, în locul interimarului Erwin Koeman, a debutat cu dreptul în Europa League. Fenerbahce a încercat să îşi spele rezultatele slabe din campionatul Turciei, acolo unde este pe locul 14 cu 23 de puncte adunate în 21 de etape. Dacă în minutul 17, nigerianul Victor Moses nu a găsit poarta apărată de Anyukov, patru minute mai târziu, coechipierul său, Slimani, nu a mai ratat. Mathieu Valbuena, în vârstă de 34 de ani, venit la Fenerbahce în vara anului 2017, de la Olympique Lyon, a executat un corner, pe care Islam Slimani l-a transformat în gol.

Echipa gazdă a fost la un pas să îşi dubleze avantajul, dar goalkeeper-ul lui Zenit a fost pe fază şi a respins şutul din afara careului.

Oaspeţii au avut şansa egalării în minutul 43. Zenit a primit un penalty, dar Mak nu a reuşit să restabilească echilibrul pe tabela de marcaj. Portarul slovac, Tekin, a respins mingea în transversală, ca mai apoi să o prindă. Astfel, la pauză s-a intrat cu 1-0 pentru Fenerbahce.

În repriza a doua, cele două formaţii şi-au împărţit ocaziile, dar niciuna nu a reuşit să puncteze. Ali Kaldirim şi Valbuena de partea lui Fenerbahce, în timp ce Dzyuba s-a jucat în faţa porţii apărate de Tekin, dar fără noroc.

S-a încheiat 1-0, iar Fenerbahce are prima şansă de calificare în optimile de finală din Europa League.

Articole similare :
comments powered by Disqus