Stiri de ultima ora

S-a întors "Oracolul"? Ce spunea Dumitru Dragomir în urmă cu o zi despre Cornel Papură, interimarul de la U Craiova

S-a întors Oracolul? Ce spunea Dumitru Dragomir în urmă cu o zi despre Cornel Papură, interimarul de la U Craiova
Sport
Coincienţă sau nu, Dumitru Dragomir a vorbit, în urmă cu o zi, despre Cornel Papură, interimarul de la U Craiova , după demiterea lui Devis Mangia, pe care l-a caracterizat ca fiind un "tip foarte inteligent". U Craiova a anunţat că antrenorul italian a fost îndepărtat de la echipă, iar Papură va fi anunţat într-o conferinţă de presă care va avea loc marţi la Craiova, în jurul orei 11:00.

"Oracolul de la Bălceşti" a vorbit în urmă cu o zi despre omul care se ocupa de scouting-ul echipei din Craiova. Mitică Dragomir susţinea că îl admiră pe cel care a devenit interimar la U Craiova: ”Nu ştiu dacă îl ştiţi, jos pălăria pentru Papură. Dacă staţi de vorbă cu el o să vedeţi că este cap electronic. Papură este un tip foarte inteligent. Când a fost selecţia la 14 ani, a venit după copiii lui de la Craiova şi am stat de vorbă câteva minute cu el şi e plin de minte”, a declarat fostul şef al LPF, la DigiSport.

Papură a fost până anul trecut antrenorul echipei satelit a Craiovei, iar în prezent se ocupa de scouting. Papură este în cadrul clubului încă din 2013, de la reînfiinţarea CS Universitatea Craiova , el activând pe diverse funcţii, majoritatea legate de scouting şi de copii şi juniori. A mai antrenat în cariera sa pe ALRO Slatina, în liga secundă.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus