Stiri de ultima ora

"Ruptura e totală!" FOTO | Zidane s-a certat cu unul dintre starurile de la Real Madrid şi acum i se pregăteşte plecarea: "Nu mai are viitor aici!"

Ruptura e totală! FOTO | Zidane s-a certat cu unul dintre starurile de la Real Madrid şi acum i se pregăteşte plecarea: Nu mai are viitor aici!
Sport
"Ruptura dintre Bale şi Zidane e totală! Galezul nu mai are viitor la Real Madrid", scriu jurnaliştii de la AS, ziar apropiat de gruprea din Madrid. Gareth Bale a fost lăsat în afara lotului la ultima partidă de campionat jucată de Real Madrid, cu Villarreal (3-2, pe teren propriu). Zidane şi Bale au o relaţie rece încă de la primul mandat al francezului pe banca Realului.Galezul a fost extrem de nemulţumit de faptul că era rezervă, iar Zidane n-a fost dispus să-i ofere minutele pe care le cerea Bale. Nici în al doilea mandat al lui "Zizou" nu s-au schimbat lucrurile, astfel că fotbalistul cu patru Ligi ale Campionilor în palmares a izbucnit, astfel că ruptura e totală în acest moment, iar Bale va pleca în momentul când se va deschide perioada de mercato.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus